2016. szeptember 13., kedd

Zöldpaszulyos disznópörkölt

Miután a kertből kiszedtük a hagymát, az üresen maradt ágyásokba zöldpaszlyt ültettünk, azt a gyalog fajtát.
A héten már szedtem is egy jó kosárral.
Hozzávalók pörkölthöz: 1 kg disznócomb, 2 evk. disznózsír, 3 nagyobb hagyma, 2 friss paprika, só, bors, fűszerpaprika.
Még: 500 g zöldpaszuly, 1 vegetakocka, 1 csokor friss petrezselyemzöld.
Disznópörköltet készítünk a fenti hozzávalókból a szokásos módon.
A paszulyt miután megtakarítottuk, megmossuk, majd vegetás vízben puhára főzzük.
A végén a kész paszulyt a pörkölthöz adjuk, pár percig összepároljuk és már tálalhatjuk is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...